Welkom op onze nieuwe website!!

Dit jaar heben we bij Herberg de Bos weer een heerlijk menu opgesteld. Hieronder vind u het menu voor het valentijnsdiner savonds.

 

Neem gerust eens een kijkje en tot ziens bij Herberg de Bos.

Pasen bij Herberg de Bos

 Heeft u zin om zonder zorgen lekker met pasen te gaan brunchen dan bent u bij Herberg de Bos aan het goede adres.verder lezen

Nieuw bij Herberg de Bos

Kom iedere 2de zaterdag van de maand genieten van onbeperkt mosselen en/of spareribs. Heerlijk met frites en sla. Natuurlijk mag u ook van onze "gewone" menukaart komen eten.

Bel voor uw reservering naar 0475 50 25 57

 verder lezen

proevertjes menu

Bij herberg de bos kunt u iedere eerste zaterdag van de maand kunt komen genieten van een heerlijk hapjes menu op ouderwetse wijze.

Voor 24,50 p.p

Bel voor u reservering naar 0475 50 25 57verder lezen

Circus Luijten

 

Komende zaterdag 23 juli hebben we bij Herberg de Bos weer een mooie middag voor de hele familie op de planning staan. Circus Luijten komt jullie vermaken met de gezelligste spellen en leuke acts. Voor de kinderen hebben we zelfs gratis ranja.

Om 15.00 begint het dus kom naar Herberg de Bos komende zaterdagverder lezen

vaderdagbrunch

 19 juni is het weer vaderdag dus heb je nog niks geplanned kom dan naar herberg de bos voor een heerlijke vaderdagbrunch. Is brunchen niet zo jullie ding dan hebben we bij herberg de bos ook een high beer.

Bel voor meer info of reserveer via 0475 50 2557verder lezen

Café Ronckenstein