Gezellig eetcafé met lekkere gerechten, ook voor groepen

In ons gezellig eetcafé kunt u genieten van heerlijk zelfgemaakte soepen, belegde broodjes, gevarieerde salades, diverse vis- en vleesgerechten en een overheerlijke coupe ijs. Maar u kunt ook al ’s morgens terecht voor een van de ontbijten welke Herberg de Bos serveert. En uiteraard staat de hele dag een kopje koffie een stuk vers gebakken Limburgse vlaai voor u klaar! 

Onze keuken is van dinsdag tot zondag geopend van 10.00uur tot 19.00uur

U kunt binnen of buiten comfortabel zitten om van uw gerecht te genieten.

Wilt u met een groot gezelschap komen eten?
Ook dat is mogelijk. Mail of bel ons gerust om te mogelijkheden te bespreken. In de zomer steken wij ook graag de barbecue voor u aan. Als u van te voren reserveert, zorgen wij dat alles voor u klaar staat.

Uiteraard heeft onze eetcafé ook een uitgebreide drankkaart. Wij schenken 16 verschillende biersoorten, waaronder een aantal zeer speciale bieren uit de regio. Warme dranken, koude dranken, met alcohol of alcoholvrij: bij Herberg de Bos bedienen wij u graag.

HIGH TEA en High beer

Naast onze ontbijt, lunch en diner kaart hebben wij ook "High Wine of high Beer ".
 

High Wine de Bos  14,50

U word verwelkomt met een heerlijk glas prosecco. Vervolgens kiest u 2 glazen wijn naar keuze (Wit, rosé of rode wijn) en kunt u gaan genieten van de feestelijke etagiéres met diverse warme en koude gerechtjes.

High Beer de Bos 14,50.

De stoere tegenhanger van onze High Wine. Ideaal als excuus om af te spreken met vrienden of familie! 
Onder het genot van drie speciaalbieren naar keuze serveren wij u dezelfde gerechtjes/hapjes als bij het High Wine arrangement.

 

Bier proef pankje

De bieren die u zult gaan proeven zijn speciaal voor u geselecteerd in glaasjes van 0,75 ml

1. Hertog Jan seizoen

2. Leffe dubbel

3. Bier van de Maand

Tijdens deze heerlijke bier proeverij worden er diverse smakelijke hapjes bij geserveerd die onder andere bestaan uit: kaas, worst, olijven, tomaatjes en brood met tapenade.

Dit voor maar €7,00 

 
 
 

 

Café Ronckenstein