Gezellig eetcafé met lekkere gerechten, ook voor groepen

In ons gezellig eetcafé kunt u genieten van heerlijk zelfgemaakte soepen, belegde broodjes, gevarieerde salades, diverse vis- en vleesgerechten en een overheerlijke coupe ijs. Maar u kunt ook al ’s morgens terecht voor een van de ontbijten welke Herberg de Bos serveert. En uiteraard staat de hele dag een kopje koffie een stuk vers gebakken Limburgse vlaai voor u klaar! 

Onze keuken is van dinsdag tot zondag geopend van 10.00uur tot 19.00uur

U kunt binnen of buiten comfortabel zitten om van uw gerecht te genieten.

Wilt u met een groot gezelschap komen eten?
Ook dat is mogelijk. Mail of bel ons gerust om te mogelijkheden te bespreken. In de zomer steken wij ook graag de barbecue voor u aan. Als u van te voren reserveert, zorgen wij dat alles voor u klaar staat.

Uiteraard heeft onze eetcafé ook een uitgebreide drankkaart. Wij schenken 16 verschillende biersoorten, waaronder een aantal zeer speciale bieren uit de regio. Warme dranken, koude dranken, met alcohol of alcoholvrij: bij Herberg de Bos bedienen wij u graag.

 

Speciale gelegenheden

Zoekt u een locatie om iets te vieren met familie of vrienden? Wij helpen u graag met het vinden van een gepaste invulling van de ( mid ) dag! Stuur een mailtje naar koen@herbergdebos.nl en samen kijken wij naar de mogelijkheden.

 
 
 

 

Café Ronckenstein