Speeltuin

Herberg de Bos is prachtig gelegen in de bossen rond Swalmen, vlakbij Roermond. Wij beschikken over een zeer ruim terras waar u heerlijk kunt genieten van de lekkerste vlaaien. Voor de kinderen kunt u grote kannen ranja bestellen en ook aan lekkere ijsjes ontbreekt het natuurlijk niet! In de zomer hebben wij een springkussen staan.

LEKKER RAVOTTEN IN ONZE VEILIGE SPEELTUIN

Onze mooie en grote afgesloten speeltuin is alleen via het terras te betreden. Zo kunt u als ouder heerlijk genieten van een hapje en een drankje, terwijl uw kinderen veilig aan het spelen zijn! De speeltuin is zo ontworpen dat zowel de kleine kinderen als de grotere zich hier prima kunnen vermaken! Nog meer rust voor u als ouders dus!

Wandelen met kinderen langs de Swalm
Wist je dat als je bij Herberg de Bos de weg oversteekt en het bos induikt , je een prachtige vlonderwandeling kan maken langs en over de Swalm. Het rondje is nog geen 3km lang, dus perfect te doen met kleine kinderen. Kinderwagens kunnen helaas niet mee op dit rondje.

Eetcafé

Kom genieten van een lekker drankje en hapje of een overheerlijke maaltijd uit onze keuken. Wij zijn elke dag vanaf 12.00 uur voor u geopend.

LEES VERDER

Trekkershutten

Onze trekkershutten zijn ideaal voor een verblijf als u bijvoorbeeld het naastgelegen Pieterpad loopt of gewoon lekker een paar daagjes weg wil in de natuur.

LEES VERDER

Speeltuin

Bij het terras en de trekkershutten ligt een super leuke speeltuin voor alle kinderen tot 12 jaar. Voor zowel jongere als oude kinderen is er volop te beleven.

LEES VERDER

HEEFT U EEN VRAAG OF EEN OPMERKING?

Kom genieten van een lekker drankje en hapje of een overheerlijke maaltijd uit onze keuken. Wij zijn elke dag vanaf 10.00 uur voor u geopend.

Contact