Trekkershutten

Op ons terrein bevinden zich enkele trekkershutten, deze hutten zijn ideaal voor een verblijf als u bijvoorbeeld het naastgelegen Pieterpad loopt of gewoon lekker een paar daagjes weg wil in de natuur. Op 15 minuten rijden van onder andere het outlet center in Roermond en de binnenstad in Venlo is er in de buurt meer dan genoeg te beleven. Ook lopen er veel fiets en wandelroutes vanaf en door onze omgeving.

OVERNACHTEN IN ONZE TREKKERSHUTTEN

 

Ontdek de natuur vanuit een comfortabele trekkershut in Swalmen, Limburg

Welkom bij deze sfeervolle, recent gerenoveerde trekkershut, prachtig gelegen in Swalmen, een charmant dorp in Limburg, direct aan de grens met Duitsland. Perfect gepositioneerd langs het beroemde Pieterpad, biedt deze hut de ideale uitvalsbasis voor zowel Nederlandse als internationale wandelaars die de unieke landschappen en kenmerken van deze regio willen verkennen.

De trekkershutten zijn voorzien van bedlinnen en handdoeken. Ze zijn uitgerust met eigen sanitaire voorzieningen (toilet en douche), zodat je na een dag van verkenning in privacy kunt ontspannen. De hut, gemaakt van duurzame materialen, past bij de natuurlijke omgeving, waardoor je je één blijft voelen met de natuur.

Geniet van de rust en stilte in deze natuurrijke omgeving, waar het enige geluid het gezang van vogels en het ruisen van de bladeren is. Swalmen, met zijn unieke grensligging, biedt de perfecte mix van Limburgse gastvrijheid en Duitse Gründlichkeit, waardoor het een fascinerende bestemming is voor je avonturen in een bosrijke omgeving.

Boek nu je verblijf in deze trekkershut en ervaar zelf de puurheid van deze omgeving.

€ 3,32 toeristenbelasting.

Boeken CONTACT

GRATIS PARKEREN

ROOKVRIJE KAMERS

RESTAURANT

GRATIS WIFI

ONTBIJT

SPEELTUIN

Reviews van onze klanten

HEEFT U EEN VRAAG OF EEN OPMERKING?

Kom genieten van een lekker drankje en hapje of een overheerlijke maaltijd uit onze keuken. Wij zijn elke dag vanaf 10.00 uur voor u geopend.

Contact