Trekkershut voor knusse overnachtingen

Bij Herberg De Bos kunt u prima terecht voor een overnachting. Loopt u bijvoorbeeld het Pieterpad, of maakt u een lange fietstocht? Denk dan eens aan een overnachting in onze trekkershut in Swalmen. Na van de zon genoten te hebben op ons terras en van een maaltijd in ons eetcafé, is het heerlijk slapen in onze knusse trekkershutten op het terrein.
De trekkershutten zijn uitgerust met een stapelbed en twee losse bedden, een toilet, tafel met stoelen,  kleine koelkast, verwarming en buiten staat voor iedere trekkershut een tafel klaar. In een gemeenschappelijke ruimte zijn twee keurige douches. 
Wij verzorgen voor onze gasten in de trekkershutten graag een onbijt- en/of lunchpakket. Informeer gerust naar de mogelijkheden .


Enkele overnachting of meerdaags verblijf, individueel of met een groep

U kunt een enkele overnachting in de trekkershut boeken, maar u kunt de trekkershut uiteraard ook gebruiken als uitvalsbasis voor wandelingen, fietstochten of ruitertochten in het prachtige bosrijke grensgebied tussen Nederland en Duitsland, waar Swalmen gelegen is. Bent u met een grotere groep? We hebben meerdere trekkershutten beschikbaar, die allemaal grenzen aan een gemeenschappelijke tuin. U kunt hier dus ook prima met een groep verblijven.

Café Ronckenstein